F1 veikkaus – Tältä kertoimet näyttävät

Formula 1 on maailman seuratuimpia moottoriurheilusarjoja, ja sen mestaruuskertoimet tarjoavat kiehtovan näkymän tulevaan kauteen. Vuoden 2024 kautta käynnistellään, ja vedonvälittäjät ovat asettaneet kertoimensa. Max Verstappen, kolminkertainen maailmanmestari, on jälleen suosikki, mutta kertoimet vaihtelevat huomatavasti eri vedonvälittäjien välillä.

KuljettajaVeikkaus kerroinUnibet kerroinStake.com kerroinImplisiittinen todennäköisyys (keskiarvo)
Max Verstappen1,361,151,1783,33 %
Charles Leclerc9,9617,0014,006,35 %
Lewis Hamilton16,6115,0012,006,39 %
Valtteri Bottas79,742001,002001,000,05 %
Huomioitavaa on, että implisiittiset todennäköisyydet eivät yhteensä koskaan ole 100 %, sillä vedonvälittäjät lisäävät ylikertoimeen marginaalinsa. Tämä on yksi tapa, jolla vedonvälittäjät tekevät voittoa.

Veikkauksen ja vedonlyöntimarkkinan näkemys

Veikkauksen kertoimet heijastavat selkeää luottoa Verstappenin neljänteen peräkkäiseen mestaruuteen. Hänen kerroin on asetettu matalaksi, 1,36, mikä tarkoittaa, että vedonvälittäjä näkee hänen mestaruutensa lähes varmana. Tämä ei ole yllättävää ottaen huomioon hänen viime vuosien dominointinsa.

Unibet ja Stake.com tarjoavat hieman matalempia kertoimia Verstappenille. Unibet ja Stake ovat vuosien vedonlyöntikokemuksemme perusteella kilpailukykyisiä, varsinkin Veikkauksen kertoimiin verrattuna. Formula 1 vedoissa he kuitenkin jäävät useassa kohtaa jälkeen Veikkauksella. Todennäköisistä voittajia veikkaajista vain Lecrercille panostavat löytävät arvoa Veikkaus F1 vedonlyöntien ulkopuolelta.

Stake F1 kertoimet
Kuva: Stake (21.2.2024)

Mitä tehdä?

Kuten aina vedonlyönnissä, on tärkeää muistaa, että korkeat kertoimet eivät aina tarkoita suurta todennäköisyyttä voittaa. Ne heijastavat vedonvälittäjien arvioita todennäköisyyksistä ja markkinoiden odotuksista. Lopulta jokainen kisa voi tarjota yllätyksiä, ja juuri tämä tekee Formula 1 -vedonlyönnistä niin kiehtovaa.

Vedonlyöjän kannattaa seurata kertoimien muutoksia kauden aikana, sillä ne voivat antaa vihjeitä kuljettajien suoritustason muutoksista, tallin strategisista päätöksistä tai jopa tiedosta mitä muut eivät tiedä, joka voi vaikuttaa mestaruustaistoon.

Viimeaikoina Formula 1 on jaellut enemmän ja tarkempaa live dataa vedonlyöntiyhtiöille, kolmansien osapuolien kautta. Tämän ansiosta parhaat vedonlyöntipaikat tarjoavat erityisen jännittäviä live vetoja. Jos esimerkiksi uskot ohituksen olevan lähellä, kannattaa tarkistaa löytyisikö sille vetomahdolliuutta suosikki vedonlyöntisivustollasi. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments